Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα SGAS
Πιστοποίηση ISO9001
Αριθμό μοντέλου AP
Ποσότητα παραγγελίας min 500Kg
Τιμή USD3.0-3.6/kg
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασμένη protetive πλαστική ταινία για κάθε PC
Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 50000Tons/Year

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Στοιχείο αλουμίνιο Heatsink Υλικό αργίλιο 6063 T5
Μήκος Μήκος συνήθειας Επεξεργασία επιφάνειας η υποβολή σε ανοδική οξείδωση/ο μύλος τελειώνει
Χρώμα Προσαρμοσμένοι ασήμι/ο Μαύρος χρώματος Χρήση Industial, αυτοματοποίηση βιομηχανίας
Υψηλό φως

ISO εξωθημένο αργίλιο Heatsink 6063

,

Εξωθημένο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063

,

Υποβολή σε ανοδική οξείδωση εξωθημένου του αργίλιο θερμαντικού σώματος Heatsink

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Εξωθημένο σχέδιο 6063 εργοστασίων Heatsink θερμαντικών σωμάτων συνήθειας της Κίνας ISO αργίλιο

 
Εισαγωγή επιχείρησης                                                         Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 0
Sichuan Xinjiasheng Aluminum Company καθιερώθηκε το 2009 και καυχάται μια εκτενή περιοχή που καλύπτει πάνω από 100.000 τετραγωνικά μέτρα. Η πείρα μας βρίσκεται χωρίς ραφή να ενσωματώσει την έρευνα, το σχέδιο, την παραγωγή, και τις πωλήσεις. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν τη ρίψη κραμάτων αργιλίου, την παραγωγή φορμών, την εξώθηση αργιλίου, το επίστρωμα σκονών, την υποβολή σε ανοδική οξείδωση, την ηλεκτροφόρηση, και την ξύλινη μεταφορά σιταριού. Η σειρά προϊόντων μας εξυπηρετεί και στα τυποποιημένα σχεδιαγράμματα αργιλίου και στα προσαρμοσμένα σχεδιαγράμματα που μπορούν να εξωθηθούν σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σχέδια ή τα δείγματά σας. Σε Xinjiasheng, παίρνουμε την απέραντη υπερηφάνεια επικυρωμένες εγκαταστάσεις του ISO μας στις 9001:2015, που σχεδιάζονται συγκεκριμένα τελειωμένα στα προϊόντα μέρη που γίνονται από τις εξωθήσεις αργιλίου. Η ποιότητα είναι ριζωμένη σε κάθε πτυχή των διαδικασιών μας, από την αρχή έως το τέλος.
Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 1 Περιοχή εργοστασίων: 100.000 ㎡

  Υπάλληλοι: πάνω από 600

  Γραμμή εξώθησης: 14

  Ετήσια παραγωγή: 50000 τόνοι

Χιλιάδες έτοιμες προς χρήση φόρμες
Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 2 Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 3

 

Προδιαγραφή

 

  
Στοιχείο Σχεδιαγράμματα αργιλίου εξώθησης
Υλικό 6063
Ιδιοσυγκρασία T5
Χαρακτηριστικό 1. Τακτοποιημένες και όμορφες λεπτές γραμμές στην επιφάνεια.
2. Τα εθνικά τυποποιημένα καταλύματα αλουμινίου υιοθετούνται.
Εφαρμογή κτήριο, βιομηχανία, πλαίσιο
Μορφή Προσαρμογή
Επεξεργασία επιφάνειας Μύλος που τελειώνουν ή που υποβάλλει σε ανοδική οξείδωση (η ανατίναξη άμμου, η ηλεκτροφόρηση, το επίστρωμα δύναμης ή ξύλινος transfercan είναι)
Χρώμα Ασήμι, ο Μαύρος, χρυσός, CHAMPAGNE, χαλκός, κόκκινο, μπλε
Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα χρώματα βασισμένα στα αιτήματα
Χρόνος παράδοσης Να αναπτυχθούν φορμών και η διαμόρφωση δειγμάτων είναι 10-15 ημέρες, κατόπιν η διάρκεια παραγωγής είναι 15-20 ημέρες μετά από την παραλαβή της κατάθεσης από τον αγοραστή.
Ελεύθερο δείγμα Διαθέσιμος

 

 

Εισαγωγή προϊόντων

Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 4 Προσαρμοσμένος:
Προσφέρουμε μια εύκαμπτη ανοίγοντας υπηρεσία φορμών που προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Για να κινήσει τη διαδικασία, το μόνο χρειαζόμαστε είναι ένα δείγμα, ένα σχέδιο CAD ή οι ακριβείς διαστάσεις που επιθυμείτε για τη φόρμα.
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Ο συνδυασμός ελαφριού του, δύναμης, διάρκειας, αντίστασης διάβρωσης, και άλλων ευπροσάρμοστων ιδιοτήτων κάνει το αργίλιο ένα ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο υλικό που χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών και των εφαρμογών.
Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 5
Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 6 Επεξεργασία επιφάνειας--Υποβολή σε ανοδική οξείδωση:
1. Η υποβολή σε ανοδική οξείδωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία που convertsthe η επιφάνεια μετάλλων σε ένα διακοσμητικό, ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοδικό οξείδιο τελειώνει.
2. Όσο παχύτερο το ανοδικό στρώμα που δημιουργείται, η μεγαλύτερη αντίσταση thecorrosion
3. Χρώματα υποβολής σε ανοδική οξείδωση: Ασημένιος άσπρος, μαύρος, χρυσός, platinumgrey, siver το λευκό…

 

Ανωτερότητα προϊόντων

 

Το εργοστάσιό μας κατέχει τις πλήρεις γραμμές παραγωγής, από τη ρίψη των ράβδων αργιλίου στη βαθιά επεξεργασία των σχεδιαγραμμάτων αργιλίου:

 

1.Our το εργοστάσιο υπερέχει στην παραγωγή των πλήρων γραμμών σχεδιαγραμμάτων αργιλίου, που αρχίζουν από τη ρίψη των ράβδων αργιλίου στη βαθιά επεξεργασία. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση εξασφαλίζει τον ανώτερο ποιοτικό έλεγχο και την αποδοτικότητα.

 

2.The το ευρύ φάσμα των επιλογών χρώματος διαθέσιμων μέσω των μετά τη θεραπεία μεθόδων μας επιτρέπει τις ατελείωτες δυνατότητες σχεδίου.

 

3.The ο συνδυασμός αυτών των βελτιστοποιήσεων δημιουργεί τα σχεδιαγράμματα αργιλίου που όχι μόνο ικανοποιούν αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες πελατών, που καθορίζουν νέα πρότυπα για την ποιότητα και τη χειροτεχνία.

 

Αυτές οι βελτιστοποιήσεις εγγυώνται ότι τα σχεδιαγράμματα αργιλίου μας ανταποκρίνονται στα θαυμάσια πρότυπα της ποιότητας. Έχουν τις ομαλές και ομοιόμορφες επιφάνειες, προσφέρουν τις μοντέρνες επιλογές προγενέστερης επεξεργασίας, και παρέχουν ποικίλες επιλογές χρώματος μέσω των μετά τη θεραπεία μεθόδων.

 

Τα πλεονεκτήματά μας

 

1.With περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας κατασκευής, έχουμε ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην παραγωγή των σχεδιαγραμμάτων αργιλίου.
2.Our η αφιερωμένη ομάδα των πολύ καλά καταρτισμένων επαγγελματιών είναι δεσμευμένη στην παράδοση της εξαιρετικής υπηρεσίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.
3.Our τα προϊόντα υποβάλλονται στις αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO9001, ISO14001, και IATF16949.

4. εκμεταλλευτείτε την εκτενή επιλογή έτοιμων προς χρήση φορμών μας, που παρέχουν σε σας τις άφθονες επιλογές.

5.Enjoy η ευκολία της περιεκτικής μιας στάσης υπηρεσίας μας, που καλύπτει το σχέδιο, την παραγωγή φορμών, την εξώθηση, το επίστρωμα σκονών, την υποβολή σε ανοδική οξείδωση, την ηλεκτροφόρηση, την ξύλινη μεταφορά σιταριού, τη συσκευασία, και την αποδοτική παράδοση.

 

Εργαστήριο

 

Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 7

 

Εξοπλισμός επιθεώρησης

Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 8

 

Εξωθημένο αργίλιο θερμαντικό σώμα Heatsink 6063 υποβολής σε ανοδική οξείδωση συνήθειας του ISO 9

FAQ

 

Είστε εμπορική επιχείρηση ή κατασκευαστής;
Α: Είμαστε πεπειραμένος κατασκευαστής με πάνω από 15 έτη πείρας στη βιομηχανία.

 

Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται;
Α: Το εργοστάσιό μας είναι τοποθετημένο στη βιομηχανική ζώνη πυριτίου αργιλίου, κωμόπολη Xiuwen, πόλη Meishan, επαρχία Σισουάν, Κίνα.

 

Πώς παρέχετε τις αναφορές;
Α: Για να λάβετε μια αναφορά, παρακαλώ παρέχετε σε μας το δείγμα ή το σχέδιο με το σχήμα CAD/STP/IGS, μετά από να ελέγξει το υλικό και επεξεργασία επιφάνειας, θα παραγάγουμε αμέσως ένα απόσπασμα για σας.

 

Ποια είναι η χρονική ανοχή για την κατασκευή των νέων φορμών;
Α: Η χρονική ανοχή μας για την ανάπτυξη των νέων φορμών είναι χαρακτηριστικά 10-15 ημέρες.

 

Υλική ποιότητα:

Χρησιμοποιούμε τα υψηλής ποιότητας υλικά αργιλίου, συμπεριλαμβανομένων των κραμάτων όπως 6063, 6061, 6082, και 6005, τα οποία συμμορφώνονται με τα σχετικές ποιοτικά πρότυπα και τις απαιτήσεις.

Τα σχεδιαγράμματα κραμάτων αργιλίου μας έχουν την άριστη αντίσταση δύναμης και διάβρωσης, που εξασφαλίζει τη σταθερότητα και τη διάρκεια κατά τη διάρκεια της χρήσης.

 

Πιστοποίηση και πρότυπα:

Τα σχεδιαγράμματα κραμάτων αργιλίου μας συμμορφώνονται με την πιστοποίηση του ISO 9001:2015 και τα σχετικά πρότυπα για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων και την απόδοση.

Μπορείτε με βεβαιότητα να επιλέξετε τα προϊόντα μας όπως εμμένουμε στα υψηλά πρότυπα κατασκευής και τις αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

 

 

Προδιαγραφές και διαστάσεις προϊόντων:

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των τυποποιημένων προδιαγραφών και των διαστάσεων για τα σχεδιαγράμματα αργιλίου, και μπορούμε επίσης να παρέχουμε την προσαρμογή βασισμένη στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Μπορείτε να παρέχετε τις επιθυμητές διαστάσεις και τις τεχνικές παραμέτρους, και η ομάδα επαγγελματιών μας θα αξιολογήσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης του προγράμματος και θα προβεί στις συστάσεις.

 

Επεξεργασίες επιφάνειας:

Παρέχουμε τις διάφορες επιλογές επεξεργασίας επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής σε ανοδική οξείδωση, του επιστρώματος σκονών, και της ηλεκτροφόρησης, για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές αισθητικές και ανάγκες καιρικές αντίστασης.

Παρακαλώ κοινοποιήστε σε μας τις απαιτήσεις σας για την εμφάνιση και τη διάρκεια, και θα παράσχουμε τις κατάλληλες επιλογές επεξεργασίας επιφάνειας αναλόγως.

Συνιστώμενα προϊόντα